Un nou ziarist cu un nou CD

Un jurnalist din Maramures i-a dat presedintelui un CD cu date despre premier

Jurnalistul Mircea Serban de la ziarul “Comunicator” i-a oferit, duminica, presedintelui Traian Basescu, un CD care ar contine – in opinia ziaristului – documente compromitatoare la adresa premierului Calin Popescu Tariceanu. Seful statului a primit CD-ul si a precizat ca il va inmana Parlamentului, a transmis Realitatea TV preluata de Hotnews.ro

ACM

15.01.2007

Interviu MIrcea Serban pentru Asociatia Civic Media

Dle Mircea Serban, ce i-ati dat domnului presedinte?

Un CD si un flash pe care exista probe juridice in fata carora Parlamentul Romaniei va putea reduce mandatul de premier al dlui Tariceanu, respectiv al unor ministri, de fapt al Cabinetului.

Veti transmite aceste probe – dupa cum le spuneti – si presei romane?

Nu inainte de ajunge in Parlament, pentru ca, daca nominalizez acum spetele, atunci, cred eu, juristii vor putea contracara, sa zic asa, efectul acestor documente.

Intelege ca aveti de transmis, prin intermediul Civic Media, un mesaj. Va ascultam.

Din ianuarie 2007, data oficiala a intrarii in muncile comunitare a patriei noastre, in Romania a inceput arestarea in masa a ziaristilor. O lustrare a mass media din Romania este imperioasa, dar confundarea procedurilor penale de catre autoritatile judiciare, atunci cand se recurge la arestari, este impardonabila. Cu fiecare an trecut, de cand am revenit in tara de bastina, am constatat faptul ca statul roman este o primejdie pentru cetateanul roman, indiferent de etnie, varsta si sex, dar nimeni nu vrea sa vorbeasca despre asta. Eu am indraznit si de aceea intreb: Cand voi fi arestat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.