SECRETELE LUI IVANCIUC – Humanitas in campanie antisemita de promovare a Almanahului Catavencu


Turnatoriile si gainariile lui Cornel Ivanciuc-“Balea Alexandru” si decizia CNSAS


In urma sesizarii asupra unei campanii cu vadite inclinatii antisemite, absolut stupida pentru imaginea presei din Romania (nu neaparat romanesti), informatorii de la Catavencu au iesit iar din conserva. Cititi mai jos o mostra dintr-o adresare impertinenta a turnatorului Cornel Ivanciuc catre colaboratorul nostru de-a lungul unei perioade stralucite de peste 10 ani, Tesu Solomovici, un respectat scriitor si jurnalist in varsta de 74 de ani. Notati ADEVARUL DESPRE IVANCIUC-CATAVENCU, care reiese din aceasta nota: turnatorul care-si plangea de mila public ca ar fi fost dat afara in urma unei sedinte furtunoase a “academicienilor” este, de fapt, bine-mersi in continuare la Catavencu!

Serviciile specializate colaboratoare ale ACM au obtinut si o confesiune AUDIO-VIDEO a ultimelor turnatorii ale informatorului de presa de mahala din Romania.

VIZIONATI AICI CONFESIUNEA LUI IVANCIUC-BALEA-ALEXANDRU CATRE LIICEANU-MARCELLO-SIEGFRIED

NESIMTIREA UNUI RATAT DE PRESA:

“Tesule draga,

Eu sper ca glumesti. Daca pronuntarea numelui lui
Strul a ajuns act antisemit, inseamna ca tu esti ori
un nebun periculos, care umbla liber pe strada, ori
esti prost, ceea ce pentru un ziarist de calibrul tau
e mai periculos decat sa fie nebun. Nu-ti dau voie sa
ma faci antisemit, in calitate de coautor al
Almanahului Catavencu…”

DOVADA ANTISEMITISMULUI:

“Iubirea are varsta, iar varsta ei de aur este copilaria. O copilarie globala, dusa in prelungiri, a carei ultima precocitate e uneori divortul. Flori, fete sau baieti spune cam la fel de mult ca prima erectie si mult mai mult ca bazele carteziene ale dragostei” explica, probabil din proprie exprienta nefericita, Doru Buscu, pe cartea postala de promovare a Almanahului Catavencu. Carte postala difuzata gratuit prin intermediul Librariilor Humanitas. Dar care are un mesaj antisemit clar.

Ce-o fi in capul lor? In scris se dau cu evreii iar prin alte mijloace, care cred ca raman nesanctionate, isi releva adevarata fata. In sine, caricatura poate avea umor, nu insa in acest timp. Iata de ce se impune retragerea neintarziata a acestei ofense la adresa evreilor, de pe piata de carte romaneasca. Contributia la propagarea unui stereotip legat de evrei face parte din mijloacele de exprimare ale antisemitilor, printre care se afla, iata si Gabriel Liiceanu, stapanul inelelor Humanitas. Si nu poate ramane asa!

Cand lui Gabriel Liiceanu i se apleaca de atata democratie, el se ia de Strul. Asa l-a bestelit Liiceanu pe Mihail Sebastian in faimoasa conferinta tinuta la clubul Comunitatii evreiesti din Bucuresti, confundandu-l pe marele scriitor evreu-roman-dunarean Mihail Sebastian cu eternul vanzator de maruntisuri – Strul-ovreiul.

Acum, de sarbatoarea evreiasca de Hanuca, cand se aprind lumanarile setei de libertate si credinta evreiasca, a aprins si Liiceanu o lumanare la edificiul antisemitismului. El a aprobat, poate ca a si initiat, ca in zecile de pravalii „Humanitas” sa se ofere gratuit un cadou otravit: o caricatura care i-ar fi starnit invidia si lui Goebbels, in anii publicatiei naziste „Der Sturmer”. Strul, cu nasul sau mare, ovreiesc, si cu ochii bulbucati ii ofera iubitei flori, si daca aceasta refuza, atunci ce face “ovreiul”? Vrea sa i le vanda! Uneori nerusinarea, la falsii filosofi si pretinsii masoni filo-semiti, n-are limite!

Cu dezgust,

Un fost cumparator Humanitas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.