« Deserviciile secrete – Propune-i-o »

Am vorbit cu Roncea

Nu despre Liiceanu, ci chiar despre Victor. Pentru ca ori de cate ori aud vorbindu-se de el, in breasla si in afara ei, toti spun acelasi lucru: “Victor Roncea? Legionaru’ ala?”. Nu l-as fi sunat pentru asta, dar saptamana trecuta am primit pe surse :), adica mi-a spus cineva (persoana importanta, nu spun tzine), ca de fapt pe Victor il cheama Reosenberg si ar fi evreu. Acu’, eu sint fan evrei, dar combinatia asta intre zieg heil! si shalom! nu prea mi se pare kushera. Victor spune ca imaginea de legionar i se trage de la Iliescu, de cand fesenistul i-a facut verzi pe golanii din Piata Universitati, in ‘90. Stiu ca Ilici batea campii, nu doar statistic, dar nici nu pot ignora prezenta de mai tarziu a lui Marian Munteanu in fruntea Miscarii. Cit despre originea sa evreiasca, Victor Roncea nu doreste sa faca vreun comentariu. Mai mult, nici eu n-am a spune.

28 Februarie, 2007 (15:30) | Ai Q | de Marius Cosmeanu | Blog pe Cotidianul

Comentarii la “Am vorbit cu Roncea” mai jos

1. Ion Popescu:

28 Februarie 2007 (16:21)

Pai tocmai ai spus!

2. bresciano:

28 Februarie 2007 (16:49)

Nici nu e nimic de comentat.

Eu unul as fi tinut ascuns faptul ca l-am sunat pe Roncea…De rusine…

Indiferent ca e evreu, tigan sau roman s-a dovedit un caracter murdar…E PREA MULTA FOAME IN ROMANIA SI NE VINDEM ORICE PRINCIPIU…DACA AM AVUT VREODATA ASA CEVA!!!

3. Andrei:

28 Februarie 2007 (21:56)

Titlul e misleading… O capcana. Ma asteptam la ceva. Subiect: Am vorbit cu Roncea. Body: despre nimic, dar am vrut si eu sa iau page hit-uri. De genul: Subiect: Monica Macovei trage pe nas! Body: Se vede de pe fata ei …. Slab.

4. Buratin Felixovici Buratinov:

1 Martie 2007 (14:44)

Penibil 100%. Si Roncea si bloggerul

5. ionut anton:

1 Martie 2007 (15:07)

Cuvantul “toti” a se citi de fapt “toti cei care se tem de adevar, de a spune lucrurile cu sinceritate”.

De unde pana unde toti spun asemenea bazaconii ? Multi dar prosti in popor, dar totusi nu chiar toti prosti. Ba daca o luam asa, sunt cam aceiasi prosti bagati prin toate institutiile.

Treaba cu evreii si legionarii e chiar propaganda penibila.

6. Serban:

1 Martie 2007 (18:52)

Mda, Titlu: am vorbit cu iisus

Body: si am zis ca nu mai fumez iarba

7. da cam asa:

1 Martie 2007 (23:31)

cam asa. penibil si roncea si bloggerul. si eu am vorbit cu azi cu fiu-meu.

8. natasa:

2 Martie 2007 (05:26)

Il cunosc pe Roncea si pe toata fmilia lui. Are mai multi frati. A fost incurcat din liceu cu o fata si pe atunci a facut un copil. Este tigan combinat cu evreu. Tatal lui a fost sef de cadre la radio. Sunt niste anarhisti, nu stiu ct de legionari – nu cred ca ei cunosc aceasta doctrina – dar anarhisti cu siguranta. S-au bagat fratii Roncea in revolutie si mineriada mai mult cu misiune decat din convingere…Iar acum da lectii unui filozof ca Liiceanu…

9. ionut anton:

2 Martie 2007 (15:47)

Ce mizerii scrii, Natasa. Dar multa ura si putin respect de sine mai aveti. Nu va e jena cand publicati asemenea minciuni ?

10. Marius Cosmeanu:

2 Martie 2007 (17:05)

@bresciano
sint jurnalist, nu calugarita (fara vreo ofensa la adresa maicutelor). vroiam sa stiu cat e zvon si cat realitate, eventual, cine are sau nu dreptate, cea care spune ca Victor Roncea e legionar sau cea ca spune ca e evreu. Eu unul am intalnit mai rar combinatia asta.

@andrei

te asteptai sa scriu despre articolul cu Liiceanu?

Sori, nu aveam ce sa aflu, articolul a fost destul de prost ca sa nu imi rezerve curiozitati.

@serban si @da cam asa

sunteti carcotasi, faceti de parca intre citirea titlului (”Am vb. cu Roncea̶ 😉 si continuarea “Nu despre Liiceanu.” ar trebui sa mai completati un formular de acces la continut.

@buratin felixovici buratinov

lol. shalom!

11. Serban:

2 Martie 2007 (19:45)

@MCosmeanu

Cui pasa de Roncea in aceste conditii? Ce importanta are ca este si capra si varza? E doar tembel si asta e tot ce conteaza. Nu inteleg de ce ai fi spart aiurea minutele pe el. Sau ai dat de pe telefonul de serviciu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.