Troaca de la Cotidianul

Comentariu pertinent la articolul “Cine e ofiterul care l-a recrutat pe Carol Sebastian” scris de fostii “colegi” ai lui Sebastian de la Cotidianul

leog-(23-07-2006 22:36)

Daca Carol Sebastian e turnator, in opinia astora de la Cotidianul, de Marius Oprea ce mai putem zice? Am scris si ieri, acum sunt convins, dosarul asta le-a fost servit de istoricul lui Tariceanu.

Daca tineti minte, imediat dupa ce Conventia Democrata a castigat alegerile au facut niste comisii pe la prefecturi care aveau acces la dosare si stabileau cine trebuie cercetat si cine trebuie arestat. Un fel de FSN intarziat, asa se intamplase imediat dupa decembrie 89 cand pana si in scoli se organizasera comisii ale FSN.

Marius Oprea nu l-a putut aresta pe ofiterul SRI dar azi a revenit la putere si se foloseste de pozitia pe care o are ca sa-si rezolve probleme personale.
Liberali, sunteti mai lasi si decat aia de la PSD. Oricat au dat oameni precum Carol Sebastian in PSD, Nastase si gasca lui de hoti nu s-au folosit de CNSAS sau de tot felul de comisii ca sa-si rezolve problemele.
Voi ati inceput sa scoateti dosarele celor care nu va fac jocul si sa incercati sa-i compormiteti.

E foarte bine ca apar dosarele celor care au semnat angajamente sau au turnat la Securitate (diferenta e evidenta), asta ar fi trebuit sa se intample acum multi ani.

Insa nu ne prostiti cu aceste coincidente. Ati scos doarul lui Carol, iar astazi, in antiteza, scoateti dosarul frumos al lui Tismaneanu. De ce nu scrieti de prietenia la toarta dintre Ioan T. Morar, Tismaneanu si Mircea Mihaies, pe care o stie toata lumea literara si ura pe care o au acestia impotriva lui Carol Sebastian, care i-a criticat mereu in ultimii 16 ani.

Nu ati avut nici o sursa Inginerul, lasati-ne cu jurnalismul de investigatie. Daca dupa 1 luna de munca voi ati reusit sa gasiti o mare sursa in Elvetia, Sauer, si pe asta se bazeaza dosarul vostru impotriva lui Carol cred ca il urati tare mult pe Carol Sebastian de nici macar nu ati mai avut rabdare inca o luna poate Oprea sau Tismanenau va mai puneau inca “un martor”: la dispozitie. Ura asta a voastra explica si de ce Carol Sebastian a plecat asa repede de la ziarul vostru. Daca voi va pisati pe jurnalismul de cumetrie, atunci eu nu va spot spune decat ca fac acelasi lucru pe jurnalismul vostru vandut. Nu sunteti in stare decat sa scoateti subiecte puse pe tava, nu ati scos de la relansare decat 2 subiecte cat de cat mai importante, nu ati avut stenogramele PSD, nu ati avut multe.

Nu sunteti in stare decat sa scaoteti subiecte la comanda, sunteti razbunatori si vanduti.

Pana si PSD-ul se lupta cu armele pe fata, ca mafiotii. Voi nu sunteti decat niste executanti, care credeti ca faceti jurnalism.
Nu o sa puteti face niciodata jurnalism ca “cumetrii” Sebastian si Trandafir.
Abia astept ziua cand interesele lui Vantu o sa se schimbe. Sa vedem atunci ce o sa faceti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.