Prof.Dr.Pavel Chirila,Asociatia Filantropica Medicala «Christiana»:”Mantuirea se obtine prin cruce

Prof. Dr. Pavel Chirila, Asociatia Filantropica Medicala «Christiana»

"Toata lumea stie ca bratul vertical al crucii simbolizeaza legatura omului cu Dumnezeu, iar bratul orizontal – iubirea dintre oameni. Religia crestina ne invata ca mantuirea se obtine prin cruce si ca diavolul se teme foarte tare de cruce. Oamenii religiosi iubesc simbolurile pentru ca preinchipuie sensuri din Imparatia lui Dumnezeu.

Oamenii fara Dumezeu, hulitorii, anticristii, au dureri si spaime cand vad crucea. Ar trebui insa sa nu le fie frica, pentru ca poporul roman, pe langa faptul ca are sfinti si martiri multi, are si un proverb care se adevereste intotdeauna : «de ce ti -e frica nu scapi».

Tortionarii nostri din inchisori si tradatorii de neam si Biserica sunt oameni care nu iubesc simbolurile, sunt de teapa celor care au cerut eliminarea simbolurilor din scoli.

Frati crestini, nu va lasati inselati : eliminarea simbolurilor crestine din scoli nu a fost ceruta nici de evrei, nici de islamici si nici de reprezentantii altor religii; cei care au cerut eliminarea simbolurilor crestine din scoli sunt – foarte simplu- antihristii".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.