Declaratia Pietei Universitatii

TRAIAN BASESCU INAPOI IN PIATA UNIVERSITATII

VENITI CU NOI SAMBATA LA ORA 19.30!

Civic Net – Piata Universitatii, o retea a organizatiilor participante la evenimentele si manifestatiile anti-comuniste din Piata Universitatii 1989 – 1990, constituita ad-hoc in preajma Referendumului din 19 mai a.c., il asteapta sambata, pe seful statului, Traian Basescu, in Agora Bucurestiului, “zona libera de neocomunism a Romaniei”, pentru a vorbi direct romanilor despre problemele tarii.

Membrii, sustinatorii si simpatizantii asociatiilor noastre vor fi sambata 29 septembrie in Piata Universitatii ca si in ziua in care 322 de membri ai Parlamentului au decis sa-l suspende pe presedintele tarii si ca si in ziua in care majoritatea zdrobitoare a romanilor a hotarat, la Referendum, sa-l apere pe Traian Basescu si principiile sale privind politica nationala a Romaniei.

Asteptam cu incredere si ziua in care, in plenul Parlamentului, marea parte a celor 322 de parlamentari care au tradat involuntar sau nu vointa propriilor electori va vota de data aceasta corect, in interesul tarii, pentru eliminarea coruptiei si imposturii instalate in Palatul Victoria.

Civic Net – Piata Universitatii

Detalii, in curand, la

www.civicnet.info

www.civicmedia.ro

www.basescu.org

Declaratia de principii

Civic Net – PiaÅ£a Universităţii

In urmă cu 17 ani, de ziua Sfântului Gheorghe, patronul tuturor luptătorilor pentru libertate, incepea Fenomenul Piaţa Universităţii. Tot in urmă cu 17 ani, pe 20 mai, Duminica Orbului, au avut loc alegerile care au legalizat lovitura de stat dată de oligarhia roşie pro-moscovită condusă de Ion Iliescu, oligarhie care a dominat şi controlat discreţionar România aproape două decenii.

Mesajul principal al Pieţei Universităţii a fost: fără comunişti, fără nomenclatură. Aceasta nomenclatură este nucleul actualei oligarhii, care a ajuns din nou in poziţia de control a pârghiilor economice, politice şi adminstrative ale noii Românii, membră atât a NATO cat şi a UE.

Parlamentul ÅŸi clasa politică au nevoie de votul uninominal. Cei care conduc acum România constituie o minoritate, “tagma jefuitorilor”, un grup clientelar care controlează cea mai mare parte a media, a serviciilor secrete ÅŸi a administratiei de stat. România se află într-un continuu regres!

Faţă de toate acestea, noi nu putem fi indiferenţi. Din acest motiv am hotărât să ne implicăm activ.

La 17 ani de la inceperea PieÅ£ei Universităţii, noi, asociaÅ£ii ÅŸi organizatori ai PieÅ£ei Universităţii, am hotărât constituirea unei grupări intitulată Civic Net – PiaÅ£a Universităţii, prin care vom acÅ£iona pentru apărarea principiilor enunÅ£ate in 1989-1990.

Obiectivul nostru rămâne acelaşi: eliberarea României!

Seniorii Ligii Studentilor

Asociaţia 21 Decembrie 1989

Grupul Independent pentru Democraţie

Federatia Romana a Foştilor Deţinuţi Politici si Luptatori Anticomunisti

Asociaţia Civic Media

Aprilie, 2007

CITITI AICI MESAJELE PIETEI UNIVERSITATII SI ALE LUI TRAIAN BASESCU


Civic Media va prezinta aici serialul “Societatea in civil la CNSAS”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.